1 KH8 Series Indoor Station 7"

247 €

2 IP Video Intercom Kit 2 MP
IP Video Intercom Kit 2 MP
Nov 12th, 2023 at 19:18   Security & Surveillance  »    Shkodër
0 review

218 €

1 HWD-5100M SERIES TURBO HD DVR

54 €

1 CS-TY2
CS-TY2
Nov 12th, 2023 at 19:18   Security & Surveillance  »    Shkodër
0 review

60 €

1 CS-T31-16B-EU
CS-T31-16B-EU
Nov 12th, 2023 at 19:18   Security & Surveillance  »    Shkodër
0 review

44 €

1 Pro Face Access Terminal
Pro Face Access Terminal
Nov 12th, 2023 at 19:17   Security & Surveillance  »    Shkodër
0 review

696 €

1 Pro 1107 Series Card Reader

44 €

1 WIRELESS WATER LEAK DETECTOR

38 €

1 Wireless Triple Signal Detector

196 €

1 WIRELESS TEMPERATURE DETECTOR

32 €

1 WIRELESS TAG READER
WIRELESS TAG READER
Nov 12th, 2023 at 19:17   Security & Surveillance  »    Shkodër
0 review

51 €

1 WIRELESS SLIM MAGNET DETECTOR

25 €

1 WIRELESS REPEATER
WIRELESS REPEATER
Nov 12th, 2023 at 19:17   Security & Surveillance  »    Shkodër
0 review

87 €

Keni ndonjë gjë për të shitur apo dhen me qira?

Shisni produktet dhe shërbimet tuaja në internet FALAS. Është më e lehtë nga sa mendoni!
Fillo tani!